El Grau en Fisioteràpia ha obert un nou capítol en la història de la UdL, és una titulació adaptada a l'espai europeu d'educació superior (EEES), amb la filosofia d'ensenyament que fixa l'atenció en l'estudiant, en les seues capacitats i en l'autonomia per a l'aprenentatge.

Naggura col·labora amb la Universitat de Lleida amb la cessió de dues lliteres a les seves aules, per a que alumnes i professors puguin provar el nostre producte, i així nosaltres adaptar-lo per a satisfer totes les necessitats que van sorgint al futur professional.

UdL

Què t'ofereix la Universitat de Lleida

El grau de Fisioteràpia


Consulta la informació general i altres detalls

El pla formatiu


Consulta el pla de la Universitat de Lleida

Notícies de fisioteràpia


Ves a les notícies i vídeos de fisioteràpia

- Dobles titulacions -

Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i Grau en Fisioteràpia


Aquest doble grau permet cursar de manera simultània els estudis del Grau en Fisioteràpia i Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) que són impartits a la Universitat de Lleida per la Facultat d’Infermeria i l’INEFC-Lleida respectivament.

Grau en Infermeria
i Grau en Fisioteràpia


La Doble Titulació Oficial en Infermeria i Fisioteràpia és impartida a la facultat d'Infermeria i fisioteràpia de la UdL i dóna resposta a l’elevada demanda d’estudiants per cursar aquests ensenyaments.

Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia


Aquest curs acadèmic (2016-2017) i al campus de la Unitat d'Igualada de la UdL s’impartirà la Doble Titulació Oficial en Nutrició humana i dietètica i en Fisioteràpia, la qual creiem que dóna resposta a l’elevada demanda d’estudiants per cursar aquests ensenyaments.

Gaudeix de condicions especials per ser alumne de UdL

Emplena el formulari amb les teves dades i un dels nostres professionals es posarà en contacte amb tu per a aconsellar-te sobre les nostres lliteres i informar-te dels avantatges exclusius per ser alumne de la Universitat de Lleida.